Kano- en sloepenverhuur

Optimaal genieten bij Paviljoen Overdiep

Ontdek het mooie Appingedam met onze kano’s en/of sloepen. De stad staat bekend om de hangende keukens, en wat is er nou leuker dan de hangende keukens bekijken vanaf het water. Of ga buiten de stadsgrenzen de gemeente Eemsdelta verkennen. Vaar met de sloep of kano richting het Schildmeer, via het Damsterdiep richting Groningen of juist richting Delfzijl.

 

De vele mogelijkheden

Ook aan comfort geen gebrek. In het verwarmde sanitair gebouw zitten alle benodigde faciliteiten waardoor uw verblijf optimaal zal zijn. Daarnaast is de combinatie van al deze faciliteiten en de historie van Appingedam echt uniek te noemen. Op onze contactpagina ziet u de vele waterwegen die niet alleen door Appingedam lopen, maar die u ook naar andere prachtige plekken leiden zoals het Damsterdiep en Nieuwe Diep, het Eemskanaal, het Schildmeer, Delfzijl, Groningen, de Dollard en/of de vaarwegen richting Duitsland. Aan de noordelijke zijde liggen ‘de maren’ van Noord Groningen. Deze worden gebruikt voor kanotochten en in de winter voor schaatstochten. Ook deze kano’s zijn bij ons te verkrijgen.

Voor meer informatie: Jachthaven Appingedam › Toerisme Eemsdelta (groningen.nl)

Kanoverhuur

Ontdek de mooie historische stad Appingedam vanaf het water en maak een heerlijke tocht in een kano.

Je peddelt in een klein uurtje een rondje door het prachtige Appingedam en kom je onder andere langs de bekende hangende keukens.

In ons folderrek hebben wij een kano route van 5 km liggen. Neem deze gerust mee! Hierin staan namelijk een aantal bezienswaardigheden, informatie en tips beschreven voor een eventuele stop, zoals bijvoorbeeld een bezoek aan Museum Stad Appingedam.

 • Kano (1-persoons)
  1 uur € 12,50
  Elk extra uur € 7,50,-    

  Kano (2-persoons)
  1 uur € 17,50
  Elk extra uur € 7,50,-

Sloepen verhuur

Op zoek naar een leuk personeelsuitje of een vergader locatie bij mooi weer? Ook dan zijn de sloepen een leuke uitkomst. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vanaf 1 juli 2024 zal het mogelijk zijn om een sloep te huren.

We zijn nog druk bezig met alle voorbereidingen, dus houdt deze pagina in de gaten. Verdere informatie volgt!

Ontdek onze arrangementen