Adres

Paviljoen Overdiep
Stadshaven 2
9902 DA Appingedam

 

Openingstijden

Wij zijn 7 dagen per week geopend!

I.v.m. de Corona maatregelen zijn wij helaas tijdelijk gesloten!

Maar u kunt wel afhalen. Kijk hiervoor op onze MENUKAART.

 

Contactgegevens

+31 (0)596 682550
info@paviljoenoverdiep.nl

 

 

Contactformulier

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt je het antwoord op veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Is het Paviljoen ook rolstoel toegankelijk?

  Ja, ons pand heeft weinig tot geen drempels en daarnaast beschikken wij over een modern en ruim invalidetoilet. Ook kunt u bij uw reservering aangeven dat u liever aan een tafel wenst te zitten met iets meer ruimte wanneer dat nodig is.

 • Zijn jullie ook goed bereikbaar met de auto?

  Ja, u kunt in Appingedam vrijwel overal gratis parkeren. Let er wel op, dat u in de centrumzone een parkeerschijf nodig heeft. Zie ook onze contactpagina, hierop staat aangegeven waar u het beste kunt parkeren, zodat u zo dicht mogelijk bij het paviljoen staat. Invalide gasten kunnen voor het pand worden afgezet via de doorgang rechts van de Albert Heijn.

 • Hebben jullie ook WIFI?

  Ja, u kunt bij ons gratis gebruik maken van het wifi-netwerk. U kunt hiervoor inloggen op ons gasten netwerk.

 • Hebben jullie een aparte speelplek voor kinderen?

  Nee helaas niet. Dit, omdat onze binnenruimte vrij beperkt is. Wel hebben wij kleurboeken voor de kinderen, is het toegestaan zelf een klein speeltje mee te nemen en beschikken wij over een free wifi netwerk voor bijvoorbeeld mobile telefoon of tablet.

 • Bij wie kan ik terecht wanneer ik een klacht heb?

  Een klacht is voor ons gratis feedback! Daarom nemen wij deze ook serieus op en horen wij het graag wanneer er iets niet naar wens is verlopen. Uiteraard horen wij dit, wanneer deze klacht het eten betreft, het liefst op het moment zelf. Dan kunnen wij er namelijk direct op inspringen.