Adres

Paviljoen Overdiep
Stadshaven 2
9902 DA Appingedam

 

Openingstijden

Wij zijn 7 dagen per week geopend.

Maandag t/m zaterdag open vanaf 11:00 uur.

Op zondag zijn wij open vanaf 12:00 uur.

Onze keuken sluit om:

Zondag t/m woensdag om 20:00 uur

Donderdag t/m zaterdag om 21:00 uur

 

Lunch wordt dagelijks geserveerd tot 15:00 uur.

Diner vanaf 17:00 uur.

Tussen lunch en diner kan er worden genoten van heerlijke borrelhapjes en andere kleine gerechten.

 

Contactgegevens

+31 (0)596 682550
info@paviljoenoverdiep.nl

 

 

Contactformulier

Veel gestelde vragen

Hieronder vindt je het antwoord op veel gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • Is het verplicht om te reserveren?

  Reserveren is uiteraard niet verplicht. Wij adviseren echter, om teleurstelling te voorkomen, dit wel te doen. Wij kunnen u op deze manier een plaats garanderen!

 • Ik heb een allergie/dieet, wat zijn hiervoor de mogelijkheden?

  Gasten met een allergie en/of dieet kunnen ook heerlijk bij ons eten. Geef dit bij uw reservering of bij binnenkomst aan. Wij zullen dan in overleg met u zoeken naar een passende oplossing.
  Zo beschikken wij o.a. over glutenvrij brood en glutenvrij gebak en er staan diverse gerechten op de kaart die geen gluten bevatten. T.a.v. de bijgerechten houden wij uiteraard ook rekening met uw (dieet)wensen.

 • Hebben jullie ook vegetarische gerechten?

  Ja, op onze kaart staan diverse gerechten die vegetarisch zijn. En uiteraard kunt u bij een reservering en/of arrangement ook een specifiek verzoek neerleggen wanneer het gaat om o.a. vegetarische gerechten.

 • Hebben jullie ook oplaadpunten voor telefoon of laptop?

  Ja, wij hebben meerdere tafels waar u uw telefoon of laptop met een stekker of met een usb aansluiting op kunt laden.

 • Hebben jullie cadeaubonnen en /of accepteren jullie dinercheques?

  Wij hebben onze eigen Gift Cards. Helaas accepteren wij geen andere dinerbonnen, diner cheques of VVV bonnen, tenzij anders aangegeven.

 • Is het Paviljoen ook rolstoel toegankelijk?

  Ja, ons pand heeft weinig tot geen drempels en daarnaast beschikken wij over een modern en ruim invalidetoilet. Ook kunt u bij uw reservering aangeven dat u liever aan een tafel wenst te zitten met iets meer ruimte wanneer dat nodig is.

 • Zijn jullie ook goed bereikbaar met de auto?

  Ja, u kunt in Appingedam vrijwel overal gratis parkeren. Let er wel op, dat u in de centrumzone een parkeerschijf nodig heeft. Zie ook onze contactpagina, hierop staat aangegeven waar u het beste kunt parkeren, zodat u zo dicht mogelijk bij het paviljoen staat. Invalide gasten kunnen voor het pand worden afgezet via de doorgang rechts van de Albert Heijn.

 • Hebben jullie ook WIFI?

  Ja, u kunt bij ons gratis gebruik maken van het wifi-netwerk. U kunt hiervoor inloggen op ons gasten netwerk.

 • Hebben jullie een aparte speelplek voor kinderen?

  Nee helaas niet. Dit, omdat onze binnenruimte vrij beperkt is. Wel hebben wij kleurboeken voor de kinderen, is het toegestaan zelf een klein speeltje mee te nemen en beschikken wij over een free wifi netwerk voor bijvoorbeeld mobile telefoon of tablet.

 • Bij wie kan ik terecht wanneer ik een klacht heb?

  Een klacht is voor ons gratis feedback! Daarom nemen wij deze ook serieus op en horen wij het graag wanneer er iets niet naar wens is verlopen. Uiteraard horen wij dit, wanneer deze klacht het eten betreft, het liefst op het moment zelf. Dan kunnen wij er namelijk direct op inspringen.